Dolar 38,1213
Euro 43,5800
Altın 4.074,42
BİST 9.266,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 22°C

Rota Myrleia’da 20 kilometre tamamlandı

Rota Myrleia’da 20 kilometre tamamlandı
14 Temmuz 2024 21:13

Bursa Valiliği’nin oluru ile kültürel amaçlı rota ilan edilen ‘Rota Myrleia’da Mudanya Belediyesi’nin organizasyonuyla başlatılan yürüyüşlerde 20 kilometrelik parkur tamamlandı.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Mudanya ilçesinde orta zorluk seviyesindeki doğa yürüyüşü Eşkel Sahili’nden başladı.

Kırsal mahallelerden Mesudiye’de Bakış Tepe’ye kadar 7,3 kilometrelik yapılan yürüyüşe, bu kez Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç da eşlik etti.

“Neredesin Hylas?” sloganıyla yapılan yürüyüşte doğa severlerle birlikte, doğal ve tarihi güzellikleri de yakından görme fırsatı yakalayan grup, Marmara’nın sonsuz maviliğine de tanıklık etti.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında başlatılan ve Pazar günleri gerçekleştirilen yürüyüşlerde Rota Myrleia’nın toplamda 20 kilometrelik yürüyüş rotasını tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, doğanın güzellikleri ve huzurunun keşfedileceği Rota Myrleia’yı kapsayan trekking ve bisiklet rotalarında da etkinliklerinin devam edeceğini duyurdu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.