Dolar 38,0083
Euro 41,5677
Altın 3.650,12
BİST 9.407,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Az Bulutlu
İstanbul
10°C
Az Bulutlu
Sal 11°C
Çar 12°C
Per 10°C
Cum 13°C

Bursa Bosna Sancak Derneği’ne Şengül dönemi

Bursa Bosna Sancak Derneği’ne Şengül dönemi
7 Nisan 2025 17:28

Bursa Bosna Sancak Derneği’nin olağan genel kurulunda Sadık Şengül, oy birliğiyle dernek başkanlığına seçildi.

BURSA (İGFA) – Bursa’da Boşnak kökenli hemşeriler tarafından kurulan ve Bursa ile çevresindeki Boşnak vatandaşların sesi olan Bursa Bosna Sancak Derneği’nde olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Gerçekleşen genel kurul sonucunda Sadık Şengül, oy birliğiyle dernek başkanlığına seçildi.

Yeni dönemde çağdaş ve güçlü bir yönetim anlayışıyla yola çıkan Şengül ve ekibi, Boşnak geleneklerini yaşatmayı, kültürel değerleri gelecek nesillere aktarmayı ve hemşeriler arasında dayanışma ile yardımlaşmayı ön plana çıkarmayı hedefliyor.

Bursa Bosna Sancak Derneği, sosyal, kültürel ve dayanışma odaklı projeleriyle bölgedeki Boşnak toplumu için önemli bir sivil toplum kuruluşu olmaya devam ediyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.